Förslag till stadgar

Det här är interimsstyrelsens förslag till stadgar. Förslaget utgår från Naturskyddsföreningens riksorganisations mall för stadgar. Varje krets ska lokalt verka för Naturskyddsföreningens ändamål. Kretsen tar hand om sina egna angelägenheter, antar egna stadgar och svarar för sina ekonomiska åtaganden. Kretsens stadgar får dock inte vara oförenlig med riksorganisationens stadgar. Vid tolkningstvist äger riksorganisationens stadgar företräde.

Stadgarna finns på Google drive:

https://drive.google.com/open?id=10umysMZ3slI6uZbq5uu62Ay26IcehxpF

Riksföreningens mall för stadgar hittar du här: Mall_kretsstadgar_från_2019.docx

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.